Velkommen

Aarhus Kommunes Feriefond har fået et nyt bookingsystem med mange forbedringer, som vil gøre det meget nemmere for vore lejere, når de skal booke en bolig.

Vi håber, at vore lejere vil blive glade for den nye hjemmeside.

Alle ansatte ved Aarhus Kommune, der arbejder min. 8 timer om ugen, har med enkelte undtagelser mulighed for at leje en feriebolig. Herudover har pensionister og efterlønnere, der har haft sidste arbejssted ved Aarhus Kommune også mulighed for at leje.

Aarhus Kommunes Feriefond

Log ind:

• Log ind ved at skrive dit CPR-nr. (10 tal uden bindestreg) og dit kodeord. Er det første gang du logger ind, er dit CPR nr. også dit kodeord. Det er kun lejere, som har bookinger i fremtiden fra den gamle hjemmeside, der er oprettet.
  • Dit CPR-nr. :
  • Dit kodeord :

Bemærk

Hvis ikke du allerede er oprettet som bruger af bookingsystemet, kan du oprette dig som bruger ved at trykke på "Ny bruger" og udfylde formularen. Det er kun lejere, som har bookinger i fremtiden fra den gamle hjemmeside, der er oprettet

Efterfølgende vil Feriefonden undersøge, om du enten er ansat ved Aarhus Kommune, eller tidligere har været ansat. Hvis du opfylder betingelserne for at leje, vil du kunne beholde dit lejemål. I modsat fald vil Feriefonden slette dette.

Såfremt du er i tvivl om noget, kan du kontakte sekretariatet på

Mandag, onsdag og fredag
Kl. 10.00-13.00